Nieuws

VERKEER: De week van veilig oversteken

 

Beste ouders,

De verkeerssituatie rondom De Bussel is veilig, aldus een verkeersdeskundige die op 30 oktober 2016 de situatie tijdens een druk moment heeft geobserveerd. Dat is goed nieuws! We moeten het alleen wel samen veilig houden. Daarom organiseert de verkeerscommissie 4 tot en met 7 september De Week van het Veilig oversteken.

Wat gebeurt er in de week van het veilige oversteken?
De leerlingen krijgen in de les extra aandacht voor de verkeerssituatie rondom school. Daarnaast zullen er tijdens elk breng- en haalmoment deze week, vrijwilligers rondom het schoolplein staan om iedereen attent te maken op veilig gedrag. De vrijwilligers zijn ouders, kinderen en docenten.

Vindt u een veilige omgeving voor uw kind ook belangrijk? Wij zijn op zoek naar ouders die mee willen helpen tijdens deze week. Het gaat om een paar minuten voor of na schooltijd. U kunt één of meerdere tijden aangeven.

8.20 - 8.35 uur
12.15 - 12.25 uur (op woensdag)
12.50 - 13.05 uur (op maandag, dinsdag en donderdag)
14.50 - 15.10 uur (Op maandag, dinsdag en donderdag)

Na een korte briefing wordt uitgelegd wat de speerpunten zijn en kunt u direct meehelpen. Ook in de bijlage vindt u extra informatie over deze week. U kunt zich aanmelden via het intekenformulier op digiduif. (geef hierbij uw gewenste dag en tijd aan)

Laten we samen zorgen dat de kinderen veilig naar school kunnen komen!
Met vriendelijke groet,
De Verkeerscommissie.

Link naar het document Week van het veilige oversteken