Groep 1-2d

Marja de Jong
Marie Christine van Vessem

Welkom bij groep 1/2 d,

Wij zijn de blauwe groep, één van de vier groepen 1/2 op de Bussel. Vanaf schooljaar 2018-2019 zitten wij fijn samen bij elkaar in de mini Bussel. Een hele fijne ruimte vol nieuw materiaal waar wij samen kunnen spelen en werken.

Dit schooljaar starten we met 15 kinderen en eindigen we met ongeveer 26 kinderen. Een gezellig stel kleuters in onze groep.
We hebben twee juffen, Juf Marja en juf Gerda. Juf Marja werkt op maandag, dinsdag en woensdag en juf Gerda op donderdag en vrijdag.

’s-Morgens spelen we bij goed weer buiten op het plein van het hoofdgebouw en ’s-Middags op het plein bij de mini-bussel.
Op dinsdag en vrijdag mogen we lekker gymmen in de gymzaal in het hoofdgebouw. Op dinsdag krijgen we zelfs gym van een echte gymleerkracht, meester Levi.

Ook krijgen we een aantal keren per maand muziekles van een echte muziekleerkracht. Ze heet juf Beppie.

We kunnen heel veel doen in de klas. We kunnen spelen in de huishoek, de bouwhoek, de leeshoek, verven, kleien en spelen met heel veel materialen.
Op woensdag zijn alleen de kinderen vanaf 5 jaar in de klas. Zij werken die ochtend in niveau groepen en zijn dan bezig met activiteiten die hun voorbereiden op groep 3.

Samen gaan we er een leerzaam en gezellig schooljaar van maken!
Nieuwsgierig naar onze klas? Of heeft u andere vragen, kom dan gerust bij ons binnen.

Juf Marja en juf Marie-Christine en alle kinderen uit de blauwe groep.