Groep 1-2b

Sharon Deegen
Sharon Deegen

Welkom bij groep 1/2 b,

Wij zijn de groene groep, één van de vier groepen 1/2 op de Bussel. Vanaf schooljaar 2018-2019 zitten wij fijn samen bij elkaar in de mini Bussel. Een hele fijne ruimte vol nieuw materiaal waar wij samen kunnen spelen en werken.

Dit schooljaar starten we met 19 kinderen en eindigen we met ongeveer 26 kinderen. Een gezellig stel kleuters in onze groep 😉

Juf Sharon werkt fulltime. Iedere dag doen we leuke en leerzame activiteiten; in de kring, tijdens de werkles, in de speel- of gymzaal en buiten. We hebben nu zelfs twee speelpleinen om op te spelen. In de ochtenden spelen we bij het hoofdgebouw buiten en in de middagen op het plein van de mini Bussel.

Bijna altijd worden de activiteiten vormgegeven aan de hand van een leuk thema!

We hebben allerlei verschillende materialen in de klas zoals een huishoek, een kast vol materiaal om de motoriek te ontwikkelen, puzzels, ontwikkelingsmateriaal voor taal en rekenen, een bouwhoek, prentenboeken, stempels, een hele coole lichttafel, een verfbord, een zand/watertafel.. en we doen nog veel meer

Op woensdag zijn alleen de oudste kinderen in de klas. De 4-jarigen kunnen dan even bijkomen voor de rest van de week. Groep 2 is dan druk bezig met oudste kleuter werkjes. We werken in niveaugroepen, zodat alle kinderen op het eigen niveau kunnen werken.

Meester Levi geeft ons trouwens op dinsdag gymles en we krijgen ook muziekles van juf Beppie.
We leren veel van de kanjertraining, daarom hebben wij zo veel kanjers in de klas!

Samen gaan we er een leerzaam en gezellig schooljaar van maken!

Nieuwsgierig naar onze klas? Of heeft u andere vragen, kom dan gerust bij ons binnen.

Juf Sharon en alle kinderen uit de groene groep